Press "Enter" to skip to content

BUNA DIMINEAȚA și hai să facem o schimbare

Au trecut și vor trece încă zeci sau sute de ani până când societatea va ajunge la un numitor comun. Nu poate nimeni să răspundă la cea mai importantă întrebare suntem moldoveni înrădăcinați sau suntem moldoveni de etnie română. Suntem un popor de neînțeles: LUPTAM DAR SINGURI NU STIM PENTRU CE. Mergem la lucru în Rusia ca să facem bani pentru a ne face cetățenie română să mergem la lucru în Europa in căutarea unui trai mai decent.

După care ajungem la concluzia că la Rusia se poate de făcut mai mulți  bani și de la Europa trimitem bani acasă pentru achitarea serviciilor prestate tot de către ei.

Mergem la lucru în EU sau în Rusia, lucram acolo la construcții, venim acasă și angajam oameni ca să ne construiască nouă.

Da! Sunt decacord  că viața celor care sunt plecați peste hotare este într-o oarecare măsura  ,,mai buna”( copii fără părinți și soții fără de soții). Sunt țări care după suprafață și populație trăiesc mai bine ca noi. Nu suntem o țara care se face de râsul lumii, suntem o țara cu o cultura și tradiții frumoase cu locuri pitorești, oameni buni și frumoși la suflet, încă nu e târziu pentru a face o schimbare în viată noastră și nu în ultimul rând a urmașilor noștri.  MOLDOVĂ, spune “BUNA DIMINEAȚA “  și hai să facem o schimbare.

Ion IGNAT – Blog Octombrie 2013

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *