Press "Enter" to skip to content

Napoleon Vladimir Plahotniuc va pierde totul daca nu se oprește.

Napoleon Vladimir Plahotniuc va pierde totul daca nu se oprește.

O vorbă din popor zice despre moldoveni.

„De ce ai, de ce mai mult vrei”. – Citată din popor

Vladimir Plahotniuc nu este o excepție. Omul are foarte mult, dar vrea mult mai mult. Aparent, Plahotniuc este o personalitate foarte deșteaptă. O personalitate ca dânsul nu poate ajunge așa de sus și de departe dacă nu ar poseda unele calități specifice acestei cariere.


Plahotniuc va pierde totul dacă nu se oprește.

 Tot ce e posibil că Vladimir Plahotniuc nu va citi acest articol. Poate că este bine, poate nu, dar sunt sigur că peste un timp, acest articol va fi în vogă. Cine sunt eu, ca să-l opresc pe așa zisul Plahotniuc ? nimeni, cu literă mică. Dar totuși voi încerca să-l îndrum cu un sfat. 

„În politică, prostia nu are handicap” –  Napoleon

 Prietenii mereu mă întreabă, de ce îl simpatizez pe Plahotniuc ?… Adevărat! Îl simpatizez. Dar nu sunt o slugă a lui. Am o doză de simpatie față de el care este strict legată de modul cum acționează. Modul cum șmecherește pe toți. Cum am spus de la început. Pentru a ajunge așa de sus și de parte trebuie să posedezi calități specifice acestei cariere. Îl simpatizez pentru modul cum l-a băgat la pârnaie pe Filat.

„Efortul își dă roadele după ce o persoană refuză să se oprească” – Napoleon

 Înțeleg că nu aveți de gând să vă opriți, ba chiar vă visați Prim Ministru al Republicii Moldova, poate Președinte. Aici sunt două variante. Prima, ori dvs vă este frică să vă pierdeți autoritatea în fața familiei(nu mă refer la familia dvs, ci la Partidul Democrat și alte cercuri de personalități), ori dvs chiar vă credeți un Napolion. Într-o zi, veți pierde totul. Atunci, deja va fi prea târziu. Nu fiți naiv, orice imperiu cade. Al dvs, nu este o excepție.

„Orice imperiu cade, fără excepții” – Viorel IGNAT 

Câteva sfaturi pentru Vladimir Plahotniuc. Doar pentru mai contramanda inevitabilul.

 „Imperiul dvs o să cadă, vreți asta ori nu, dar legea este una pentru toți” – Viorel IGNAT

 Moldovenii nu vă iubesc, dvs cunoașteți foarte bine acest lucru. La fel, nimeni nu vă va ierta niciodată, deja este prea târziu. Ceea ce ați făcut, nu se repară și nu se schimbă, dar vă puteți folosi pentru a vă scuti pedeapsa.

1 Vlad Filat trebuie să-și merite pedeapsa după faptele săvârșite, fără să negociați personal cu el. Omul trebuie să fie judecat, dar fără ca dvs să vă implicați, cred că înțelegeți la ce mă refer.

2 Ilan Șor trebuie să-i țină companie lui Vlad Filat în închisoare, de preferat ambii în aceeași celulă. Chiar dacă Șor v-a promis jumătate din Aeroportul Internațional Chișinău, acest obiect doar va amplifica ura oamenilor față de dvs.
3 Aduceți Aeroportul Internațional Chișinău înapoi în proprietate statului. Această acțiune o să fie apreciată de moldoveni. Peste noapte vă veți trezi cu o susținere enormă a cetățenilor.

4 Transnistria. Înțeleg că unii din Partidul Democrat vă tot sfătuie să-i lasați pe separatiști în pace, sau probabil chiar de la Moscova sunteți sunat direct și vi se cere acest lucru. Dar, acest subiect este unul foarte sensibil pentru moldoveni, care poate crea un val de euforie în favoarea dvs. Începeți să scăpați de oamenii din familie precum este Victor Osipov. Dacă o să începeți a trage de sfoară și separatiștii cunosc foarte bine ca dvs îi aveți în buzunar, ei vor ceda. Transnistria va dispărea financiar. Dacă o sa vă asumați rolul acestei operațiuni, veți câștiga jumătate din simpatia cetățenilor Republicii Moldova. (MOLDOVA FĂRĂ FEDERALIZARE, FĂRĂ CEDARE, DOAR INDEPENDENTA ȘI SUVERANĂ – slogan).

5 Scăpați de Igor Dodon. Omul este un cadavru politic care este înlocuit încetul cu încetul de Renato Usatii. Cel mai favorabil ar fi ca să-i dați pe mâna justiției. Dosarele sunt, rămâne doar acțiunea dvs.

Sfaturi mai sunt, alegerea dvs nu este.

Aceste sfaturi nu vă vor scăpa de pedeapsă, dar cel puțin aveți o altă șansă de a vă schimba. Sunteți în situația de a deveni un Erou cu trecut rău, sau veți deveni un Rău cu care se va lupta mereu.

19 December 2015

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *