Press "Enter" to skip to content

Patru anotimpuri cu zâmbetul ei

Iată că trece încă un an de când am cunoscut-o. Se lasă frigul. De fapt, gerul de la începutul iernii mereu îmi aduce aminte de zâmbetul ei. Prin poze, prin locale, locuri pe unde ne-am plimbat. Parcă-o văd cum respiră fericită și un nor de abur geros îi acoperă buzele. A dracului de frumoasă mai este dacă zâmbește. De ce oare nu i-am spus asta niciodată ? Mă țineam în mine să nu-i arăt cât de tare o ador. Nu era zi care să nu-i scriu. Uneori supărat, dar încercam să mai găsesc un motiv de a o invita la o plimbare. Ea, mereu cu motive de a nu ieși la plimbare. Ba obosită, ba deja este acasă, ba la un eveniment de șic din oraș. Mai în scurt, o mie și una de pietre peste mine. Dar, totuși, poate îi era jale de mine, mai accepta câte o ieșire în lume cu mine.

Bărbații simt

Nu știu câți bărbați simt că persoana pe care o iubește este cu gândul la alt bărbat. Dar, vă pot spune cu siguranță că bărbații simt asta. Poți să fii cel mai tare bărbat din lume, dar dacă iubești și nu ești iubit, rămâi doar puternic, care ulterior nu vei iubi, ci doar te vor iubi. Când nu ai parte de sentimente reciproce, ceva în viața ta se va schimba, doar că timpul nu-ți va mai fi prieten.

 Ochii m/ei

Se zice că fetele iubesc cu urechile. Eu aș zice că bărbații iubesc ochii. Cred că nu ați atras atenție ce am scris, de aceea am să repet. Bărbații iubesc ochii. Da, iubesc ochii femeilor. “Nu iubesc cu ochii, ci iubesc însuși ochii”. Este de ajuns să ai doar o privire, și vei înțelege sentimentele persoanei iubite. Aici apare miracolul cel mare. Adevărul. Iubești și ești iubit, ori iubești și încă nu ești…

Iarna

Mii dor de ochii și zâmbetul ei. Respirația cu aburi în gerul din noapte lângă pomul cu luminițe. Deși îi țineam mâna să nu-i înghețe, simțeam că gândul ei era la el.

 

Continuare la primăvară…

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *