Press "Enter" to skip to content

Suntem controlați. Adevărata libertate, de fapt, este limitate

Libertate

Dacă nu aș face parte din societate, nu aș fi fost indignat, dar fac parte… am dreptul. Orice societate are un stat, o formă de conducere a acestei comunități. Conducerea, statul, mereu a avut ca prioritate de a menține puterea, de a fi exclusiv în controlul societății. Să nu vă mirați că într-o zi, o să aveți senzația că adevărata libertate, de fapt, este limitate și nu are nimic comun cu forma libertății care o doriți. Puterea și controlul mereu a fost în mâinile tiranilor. Istoria a dovedit. Tiranii care se considerau dumnezei, care conduceau imperii, au căzut în cel mai josnic și imprevizibil mod. Pare absurd, poate nu veți accepta, dar dvs nu aveți libertate, nu a-ți avut-o niciodată, și în nici nu o veți găsi. Dacă vrei să fii liber, te asigur, că în cel mai scurt timp, vei fi la pușcărie. Nu din cauză că ați făcut ceva, dar din simplu fapt că nu puteți fi controlat de conducere. 

Moldova în limitate

Dacă ți se pare că țara ta a promovat libertatea pe o bucată de hârtie precum este Constituția, te înșeli amarnic. De fapt, promovarea cuvintelor într-o hârtie, este doar o minciună pentru a ascunde controlul sistemului, a societății… Nu este problema că Moldova este o țară coruptă, de fapt, cea mai mare problemă este că societatea este limitată de un sistem. Dacă vreo dată v-ați întrebat, cum este posibil ca un grup de 100 de persoane(Conducerea unui Stat) controlează milioane de cetățeni într-o comunitate, atunci, ești mai aproape de a știi adevărul. De ce un grup format din zeci de oameni muritori, controlează o majoritate absolută într-o comunitate ? Acum imaginați-vă că un singur om, controlează o țară întreagă. Astfel de personalități sunt numiți tirani. Istoria a dovedit, tiranii nu au un viitor favorabil. A căzut Imperiul Roman, ce să mai zicem de o Moldovă prăpădită. 

Ești controlat

Nu va mirat niciodată faptul că când ajungi la poliție, deja cei de acolo cunosc câte lingurițe de zahăr ai adăugat în cana cu ceai ? Vi se pare că este lucrul lor, dar de fapt, este o obligațiune de vă controla. Fiindcă suntem într-o eră a tehnologiei, orice persoană a devenit pur și simplu un “subiect” de colectare a informației.

31 January 2016

Comments are closed.