Press "Enter" to skip to content

Votează la beție cu capul turmentat

„Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm”

Mark Twain

Pentru că mai rămâne timp numărat până la spectacol, voi continua să mai pun și eu câte un băț pe foc. Nu că mă afectează sau că am vreun interes, dar totuși cel puțin să fie mai interesant.

„Sunteți un nimeni, ați fost, și mereu veți fi un nimeni”

Viorel Ignat (alegeri 2019)

În Moldova, nu speranța moare ultima, ci prostia. Cultura după care am fost educați dă roade abia acum. Nu înțeleg, ce vă scremeți ? Ce vreți să schimbați ? De la cine așteptați schimbarea ? Am impresia că moldovenii îl așteaptă pe Mesia în beciurile de la Cricova. Doar după o beție în beci sar putea schimba ceva în Moldova. La beție cu capul turmentat, moldoveanul este cel mai erou și cel mai deștept, dar să decidă ceva cu capul treaz este imposibil.

„Un popor care alege politicieni corupți, impostori, hoți și trădători, nu este victimă, ci complice’

George Orwell

De 20-ceva de ani alegeți și credeți în promisiuni. Personal, nu mai pot să-mi irosesc viitorul și oportunitățile într-o țară plină de oameni bieți și cu mintea turmentată. Voi sunteți trădătorii, nu acei care ajung la putere. Trădarea începe de la tine. Nu căuta scuze că ei nu ți-au dat, de fapt, tu nu ai făcut absolut nimic. Ce folos că votezi pe cineva ca să-ți schimbe viața, dacă singur nu începi schimbarea?

Fă o alegere cu capul treaz.